25 jarig bestaan van De Zwalkers

Op vrijdag 5 november bestond het koor De Zwalkers 25 jaar. Het huidige bestuur van de wou dit ongemerkt voorbij laten gaan.

In de oefenzaal van de Binding, de vaste plek van de Zwalkers op de maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, werden de leden verrast op koffie met gebak.

De leden hadden voor voorzitter Anneke Zijl een verassing in petto.  Anneke Zijl is als voorzitter de lijm van het koor, aldus koorlid Janna de Jonge, die Anneke namens alle leden een bos bloemen aanbood.
Janna nam de huidige leden mee terug naar 1996, toen het koor werd opgericht. En sprak over de tussen liggende jaren en vele aha en oja’s kwamen voorbij.

Het koor werd tevens gefeliciteerd door Gerda van der Molen, voorzitter van de Bond van Koren, Afd. Groningen. Anneke Zijl nam namens het koor een oorkonde in ontvangst, met twee Groninger koeken die de volgende oefenavond bij de koffie komen. Het geldbedrag van € 50 werd direct overhandigd aan de penningmeester.

Alle koor leden kregen van het bestuur nog een kleine attentie, waarna  nog enkele liederen ten gehore werden gebracht. Een zeer geslaagde avond voor de leden en bestuur van de Zwalkers.

Ben je nieuwsgierig geworden en zing je graag?? Kom op een maandagavond langs, de eerste maand is gratis. Voel je welkom in de Binding van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.