De Zwalkers verzorgen kerstoptredens

De Zwalkers verzorgen kerstoptredens in De Clockstede Nieuwe Pekela, Nw. Vredenhoven Scheemda en de Woldrank in Winschoten.

Maandag in Nieuwe Pekela, dinsdag in Scheemda en vrijdag in Winschoten. In alle drie de plaatsen werd bij verschillende verzorgingshuizen een mooi kerstconcert gebracht. DSC_3598

De bewoners hebben er erg van genoten en zongen waar ze konden uit volle borst mee. Vooral de bekende kerstliedjes waren het meest favoriet. Bij alle drie de verzorgingshuizen is het lied Star of the East solo gezongen door Ina Louis en zijn er kerstverhalen verteld door Ina de Wit.

 

Aan het einde van het optreden in de Woldrank in Winschoten had het bestuur nog een leuke “kerst” verrassing voor de leden waarmee de voorzitter iedereen bedankte voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wenste iedereen, zowel het publiek als ook de leden een fijne kerst en een voorspoedig 2018.

De onderstaande video is gemaakt door Jan Louis.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.