Groot succes Korenfestival

Met een volle kerk, was het voor de aanwezige koren, goed zingen. En dat hebben De Zwalkers, Störmwind, Friends, DES en Ronald van der Woude gedaan. Ieder met hun eigen repertoire en klank. Het aanwezige publiek heeft ervan genoten. De vrijwilliger van kerk en de Zwalkers, kregen vaak de vraag, Volgend jaar weer??? Wij laten dit nog even in het midden.
Bekijk hieronder de beelden gemaakt door Jan van der Woude.

DSC2269

Afbeelding 1 van 39

Korenavond wordt Korenfestival in Oude Pekela

De alom bekende Korenavonden in Oude Pekela, zijn helaas gestopt.
Amusementskoor de Zwalkers heeft daarom besloten door te gaan onder de naam “Korenfestival Oude Pekela”.

Het eerste Korenfestival zal plaats vinden op 13 oktober aanstaande, vanaf 19.30 uur in de RK Kerk te Oude Pekela. Deuren open om 18.45 uur.
Meewerkende koren zullen zijn: DES uit Veelerveen, Störmwind uit Wedde, Friends uit Blijham en De Zwalkers uit Oude Pekela.
Tevens zal zanger Ronald van der Woude uit Pekela enkele nummers ten gehore brengen. Presentatie van deze avond is in handen van Nelleke Buzeman.

Leden van de kerk verkopen in de pauze koffie/thee voor de lage prijs van 1 euro, voor een meerprijs met koek of cake. Net als voorgaande jaren zal er géén entree worden gevraagd. De gratis toegangskaarten zijn te verkrijgen bij Schoenenservice Brockschmidt in Oude Pekela en Bakkerij Westers in Nieuwe Pekela.
Wel vragen wij als organisator een vrije gift aan de deur na afloop van het festival.

U bent van harte uitgenodigd om bij het eerste “Korenfestival” in Pekela aanwezig te zijn, graag ontmoeten wij u op 13 oktober aanstaande.

Gezellig samenzijn

Op 6 december heeft het bestuur van ons koor De Zwalkers ons allen uitgenodigd voor een gezellige avond. En gezellig was het zeker.
Na de koffie en menig gesprek gingen we aan de bingo. En uiteraard wint degene die ‘nooit’ wat wint, menig prijs.

De jaarlijks terugkomende kennis quiz, gaf de nodige hersenspinsels. Tussendoor heerlijk eten, wat vanuit de keuken in de Binding voortreffelijk was bereid.

Allen gingen naar huis met een door het bestuur, als dank voor een ieders inzet, tas gevuld met heerlijkheden.
Met dank aan het bestuur voor de gezellige avond nam een ieder afscheid. Niet voor lang wat er staan nog 3 concerten in 2019 op het programma.

Zie hier de beelden van de avond.