Ons optreden in Zorgcomplex De Burcht Hoogezand

DSC_3177Dinsdagavond 13 november waren we wederom te gast in zorgcomplex “De Burcht” in Hoogezand. Het uitgekozen repertoire door onze muzikaal leider Co Orsel viel erg goed in de smaak bij de bewoners.

Anneke Zijl was de spreekstalmeester en de muzikale begeleiding was in handen van de accordeonisten Petra Stel en Co Orsel.

Om reden dat we de bewoners niet mochten fotograferen kunnen we de gezelligheid niet ten volle laten zien. Maar neem van mij aan dat het erg gezellig was.

 

Ons optreden in Sint Franciscus Veendam

DSC_2541Ons optreden op 22 september was eerst voor ons koor de laatste gewone optreden voor
dit moment.

Ook hier in Sint Franciscus was het weer een gezellig optreden hoewel de bewoners eerst wat op gang moesten komen, maar toen de bekende meezingers werden gezongen hadden we best een groot koor zo met elkaar. Aan het einde van het optreden hebben we gezamenlijk het Gronings lied nog gezongen.

We gaan nu beginnen aan een kerst repertoire, waar we hopen ook daar weer een paar mooie optredens mee kunnen verzorgen.

Optreden in Blijham

DSC_2513Dinsdag 15 september j.l. hadden we een erg gezellig optreden in een grote feesttent bij de Blanckenborg in Blijham.

Het was voor de bewoners en bewoners van de aanleunwoningen het eerste optreden in dit seizoen. En aan de bewoners was te merken dat ze daar erg tevreden mee waren want iedereen was enthousiast en ze deden erg gezellig mee.
Zie hier de foto’s.

 

Optreden Akkerheem Bellingwolde

DSC_1820Donderdag 18 juni waren we te gast bij Akkerheem in Bellingwolde. Ons laatste optreden voor de zomervakantie.

Dit keer was het niet in de Akkerheem zelf maar in de Meet in Bellingwolde waar alle bewoners en hun familieleden een plaatsje vonden in de grote zaal. In de Akkerheem zelf is voor dit soort optredens namelijk geen recreatiezaal aanwezig.

We zongen voor een gezellig publiek die regelmatig lekker meezong. De bewoners hebben van ons optreden genoten, en daar doen we het natuurlijk altijd weer voor.

 

De Zwalkers verzorgen Mini Oranje concerten

DSC_9777Het ging er  evenals het voorgaande jaar weer gezellig aan toe tijdens de Mini Oranjeconcerten in zowel de Clockstede in Nieuwe Pekela als ook in de Molenhof in Oude Pekela respectievelijk op 20 en 21 april  j.l.

De bewoners konden met veel van de liedjes meezingen en de aangeboden vlaggetjes gingen zo af en toe de lucht in om mee te zwaaien op de gebrachte meezingliedjes.

Deze gezellige avonden worden jaarlijks aangeboden door het OBCP. (Oranje Bevrijdings Comité Pekela). Ook de bewoners van de aanleunwoningen waren hierbij van harte uitgenodigd. Aan het einde van beide optredens is het Wilhelmus gezongen.

Zie hier de foto’s van beide locaties.

 

 

7 April verzorgingshuis Vliethoven

DSC_9639Het optreden op 7 april

Op 7 april jongstleden hadden we een leuk optreden in Delfzijl.
Dit keer waren we uitgenodigd in verzorgingshuis Vliethoven.
De zaal was gezellig gevuld met de bewoners van het verzorgingshuis en bewoners van de aanleun woningen.

We begonnen om 19.30 uur en met een pauze van 20 minuten waren we al om 09.00 uur klaar met ons programma. Het was er gezellig en de verzorging was weer goed.

 

Optreden in Groenesteinflat in Groningen

DSC_9408Donderdag 26 maart hebben we een optreden verzorgd voor de bewoners van de Groenesteinflat in Groningen.

Het koor stond zoals gewoonlijk weer onder leiding van Anneke en de muzikale begeleiding was weer stevig in handen van Petra. Abel van der Veen praatte de verschillende zangnummers weer aan elkaar.

Leuke avond in Sint Jozef Sappemeer

DSC_9120We zijn 5 maart weer op stap geweest om op te treden in Sappemeer.

Woon – Zorgcentrum Sint Jozef was het deze keer om de mensen daar een gezellige avond te bezorgen. En dat is gelukt mogen we wel zeggen. Het was er zo gezellig dat we een aantal bewoners zover kregen dat ze gingen dansen op de vrolijke liedjes die we brachten.

Ook brachten we hier weer de bekende meezingliedjes waar de bewoners graag aan meededen.

Muzikaal was de leiding in handen van Petra Stel en Anneke Zijl de dirigent. De liedjes werden aan elkaar gepraat door Abel van der Veen.

Zie hier ook zijn foto’s.

Ons optreden in de Veenkade Veendam  

DSC_9090Woensdag 25 februari waren we te gast in Veendam in de Veenkade (voorheen Meander).

Voor een volle zaal hebben we ons goed gepresenteerd en kregen we uit de zaal goede reacties en deden ze voor zover ze konden goed mee met de bekende meezing liedjes.

We sloten ons aftreden af met het Gronings lied. Dit blijkt bij meerdere verzorgingshuizen een gewoonte, waar we altijd van harte aan meewerken.

Gezelligheid in ’t Hamrik  

DSC_8964Dinsdagavond 17 februari hadden we een optreden in Nieuwolda en wel in
zorginstelling ’t Hamrik.

Het gekozen repertoire viel goed in de smaak bij de bewoners en het koor kreeg de stemming er goed in. Abel van der Veen praatte de gezongen nummers aan elkaar en bedankte de bewoners voor hun gezellig meedoen met de meezingliedjes. De activiteiten begeleidster prees bij haar afsluiting van deze avond het koor voor de gezelligheid die we brachten.