Kerstoptreden in de Woldrank Winschoten

Woensdagavond 17 december hadden we een sprankelend Kerstoptreden in de Wold-rank in Winschoten.
Al vanaf het eerste liedje zat de stemming er al goed in. Zowel de begeleiding als ook de bewoners maakten er een leuk feestje van.

Het was voor het koor een leuk optreden.

Kerstviering met de Bond van Koren

DSC_8023Op 13 december jongstleden deden we mee aan de door de Bond van Koren in de Provincie Groningen georganiseerd kerstconcert in de ontmoetingskerk in Sappemeer. Aan dit kerstconcert werkten in totaal 8 koren uit de gehele Provincie mee.

Bekijk hier de foto’s

29e Korenavond 2014

DSC_6281Afgelopen 2 oktober was er weer de jaarlijkse Korenavond in de Katholieke kerk in Oude Pekela.
Voor ons was dit alweer de tweede keer na een aantal jaren hieraan niet te hebben deelgenomen. We waren als 2e koor aan de beurt om een mooi optreden te verzorgen
En dat is gelukt. Het publiek was het daar roerend mee eens door ons te belonen met een warm applaus. Hierbij een paar foto’s van het optreden.

Zingen langs de Pekelderdiep

DSC_5741In de jaarmarktweek is het al jaren traditie dat ons koor een opvullende taak heeft tijdens het Corso te water op de vrijdag avond.
Tijdens het Corso te water staan we op het Lido-terrein op een vrachtwagen trailer het wachtende publiek te vermaken met een miniconcert en dat in het decor van de Shantyplus koren uit Nieuwe Pekela die inmiddels ook al vele jaren deelnemen aan de miniconcerten.

Na afloop is er zoals ieder jaar een gezamenlijke afsluiting zoals ook op de foto’s is te zien.