Vernieuwing van repertoire

Sinds enige weken is het koor bezig met in studeren van nieuw repertoire. Er werd en wordt na de zomervakantie druk gewerkt aan nieuwe liederen die het koor zal brengen bij hun concerten.

Eén van de reeds gezongen liederen is: Geloof, hoop en liefde van het duo Johan en Henk. Johan van der Sluis, momenteel verblijvend in de Clockstede te Nieuwe Pekela was uiterst verbaasd dat het koor ‘zijn’ Geloof, hoop en liefde te gehore bracht.

Met twee duimen in de lucht gaf Johan zijn oordeel. Het koor heeft dit lied aan haar repertoire toegevoegd, met succes.

Zwalkers met Johan van der Sluis

25 jarig bestaan van De Zwalkers

Op vrijdag 5 november bestond het koor De Zwalkers 25 jaar. Het huidige bestuur van de wou dit ongemerkt voorbij laten gaan.

In de oefenzaal van de Binding, de vaste plek van de Zwalkers op de maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, werden de leden verrast op koffie met gebak.

De leden hadden voor voorzitter Anneke Zijl een verassing in petto.  Anneke Zijl is als voorzitter de lijm van het koor, aldus koorlid Janna de Jonge, die Anneke namens alle leden een bos bloemen aanbood.
Janna nam de huidige leden mee terug naar 1996, toen het koor werd opgericht. En sprak over de tussen liggende jaren en vele aha en oja’s kwamen voorbij.

Het koor werd tevens gefeliciteerd door Gerda van der Molen, voorzitter van de Bond van Koren, Afd. Groningen. Anneke Zijl nam namens het koor een oorkonde in ontvangst, met twee Groninger koeken die de volgende oefenavond bij de koffie komen. Het geldbedrag van € 50 werd direct overhandigd aan de penningmeester.

Alle koor leden kregen van het bestuur nog een kleine attentie, waarna  nog enkele liederen ten gehore werden gebracht. Een zeer geslaagde avond voor de leden en bestuur van de Zwalkers.

Ben je nieuwsgierig geworden en zing je graag?? Kom op een maandagavond langs, de eerste maand is gratis. Voel je welkom in de Binding van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Optreden in Nieuw Vredenhoven

In Nieuw Vredenhoven heerste een gezellige Kerst sfeer. De bewoners genoten van de zang van ons koor. Maar vooral werd er veel meegezongen.

Het koor was verrast door de vele complimenten die men mocht ontvangen voor dit optreden.
Zie hier de video van de gezellige avond.