Gezellig samenzijn

Op 6 december heeft het bestuur van ons koor De Zwalkers ons allen uitgenodigd voor een gezellige avond. En gezellig was het zeker.
Na de koffie en menig gesprek gingen we aan de bingo. En uiteraard wint degene die ‘nooit’ wat wint, menig prijs.

De jaarlijks terugkomende kennis quiz, gaf de nodige hersenspinsels. Tussendoor heerlijk eten, wat vanuit de keuken in de Binding voortreffelijk was bereid.

Allen gingen naar huis met een door het bestuur, als dank voor een ieders inzet, tas gevuld met heerlijkheden.
Met dank aan het bestuur voor de gezellige avond nam een ieder afscheid. Niet voor lang wat er staan nog 3 concerten in 2019 op het programma.

Zie hier de beelden van de avond.

De Zwalkers verzorgen kerstoptredens

De Zwalkers verzorgen kerstoptredens in De Clockstede Nieuwe Pekela, Nw. Vredenhoven Scheemda en de Woldrank in Winschoten.

Maandag in Nieuwe Pekela, dinsdag in Scheemda en vrijdag in Winschoten. In alle drie de plaatsen werd bij verschillende verzorgingshuizen een mooi kerstconcert gebracht. DSC_3598

De bewoners hebben er erg van genoten en zongen waar ze konden uit volle borst mee. Vooral de bekende kerstliedjes waren het meest favoriet. Bij alle drie de verzorgingshuizen is het lied Star of the East solo gezongen door Ina Louis en zijn er kerstverhalen verteld door Ina de Wit.

 

Aan het einde van het optreden in de Woldrank in Winschoten had het bestuur nog een leuke “kerst” verrassing voor de leden waarmee de voorzitter iedereen bedankte voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wenste iedereen, zowel het publiek als ook de leden een fijne kerst en een voorspoedig 2018.

De onderstaande video is gemaakt door Jan Louis.

Optreden Zorgcentrum Bolderborg, Vlagtwedde

DSC_490515 maart waren we uitgenodigd voor een optreden bij de “Bolderborg” in Vlagtwedde.
Het aanwezige publiek was goed gemutst en dat zorgde voor een vrolijke stemming.

Het geheel is aan elkaar gepraat door Anneke Zijl die de zaal goed mee wist te krijgen.
De muzikale begeleiding was voor rekening van Petra Stel en de algehele leiding was in handen van Co Orsel. Het geluid was goed verzorgd door de heren Jan Louis en Abel van der Veen.
Bekijk hier de beelden.