25 jarig bestaan van De Zwalkers

Op vrijdag 5 november bestond het koor De Zwalkers 25 jaar. Het huidige bestuur van de wou dit ongemerkt voorbij laten gaan.

In de oefenzaal van de Binding, de vaste plek van de Zwalkers op de maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur, werden de leden verrast op koffie met gebak.

De leden hadden voor voorzitter Anneke Zijl een verassing in petto.  Anneke Zijl is als voorzitter de lijm van het koor, aldus koorlid Janna de Jonge, die Anneke namens alle leden een bos bloemen aanbood.
Janna nam de huidige leden mee terug naar 1996, toen het koor werd opgericht. En sprak over de tussen liggende jaren en vele aha en oja’s kwamen voorbij.

Het koor werd tevens gefeliciteerd door Gerda van der Molen, voorzitter van de Bond van Koren, Afd. Groningen. Anneke Zijl nam namens het koor een oorkonde in ontvangst, met twee Groninger koeken die de volgende oefenavond bij de koffie komen. Het geldbedrag van € 50 werd direct overhandigd aan de penningmeester.

Alle koor leden kregen van het bestuur nog een kleine attentie, waarna  nog enkele liederen ten gehore werden gebracht. Een zeer geslaagde avond voor de leden en bestuur van de Zwalkers.

Ben je nieuwsgierig geworden en zing je graag?? Kom op een maandagavond langs, de eerste maand is gratis. Voel je welkom in de Binding van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Optreden in Nieuw Vredenhoven

In Nieuw Vredenhoven heerste een gezellige Kerst sfeer. De bewoners genoten van de zang van ons koor. Maar vooral werd er veel meegezongen.

Het koor was verrast door de vele complimenten die men mocht ontvangen voor dit optreden.
Zie hier de video van de gezellige avond.

Gezellig samenzijn

Op 6 december heeft het bestuur van ons koor De Zwalkers ons allen uitgenodigd voor een gezellige avond. En gezellig was het zeker.
Na de koffie en menig gesprek gingen we aan de bingo. En uiteraard wint degene die ‘nooit’ wat wint, menig prijs.

De jaarlijks terugkomende kennis quiz, gaf de nodige hersenspinsels. Tussendoor heerlijk eten, wat vanuit de keuken in de Binding voortreffelijk was bereid.

Allen gingen naar huis met een door het bestuur, als dank voor een ieders inzet, tas gevuld met heerlijkheden.
Met dank aan het bestuur voor de gezellige avond nam een ieder afscheid. Niet voor lang wat er staan nog 3 concerten in 2019 op het programma.

Zie hier de beelden van de avond.